Louise Bohnstedt Weihrauch

Over 3.500 sessioner på bagen med psykoterapi, samtaleterapi og hypnoseterapi

Én ting er min terapeutiske erfaring. 

Men det virkelig vigtige må være mine egne personlige rejser i livets dilemmaer. Ingen teori uden grundig praktik og på mange af livets baner, har jeg da også selv gået vejen. Derfor kender jeg til livets skyggesider, som jeg dog har valgt at se som nogle af mine største gaver. Jeg har haft både stress, depression, angst og sorg tæt inde på livet og derfor ved jeg også hvad jeg (og mine klienter) taler om.

Som psykoterapeut med flere specialer har jeg en lang og bred uddannelsesmæssig baggrund indenfor både gestaltterapi, kognitiv terapi og hypnoseterapi.

Siden 2012 har jeg arbejdet fuld tid som selvstændig terapeut og de sidste 8 år har jeg undervist på min egen skole Hypnosehuset · Dansk Institut for Hypnose og Psykoterapi.

I dag er jeg primært beskæftiget med terapi, supervision og undersvisning

Jeg gør mig umage

med at møde dig respektfuldt og omsorgsfuldt der, hvor du er. Min rolle er at hjælpe dig til en større personlig indsigt og dermed frihed og handlekraft i livet. Jeg tror på, at du har ressourcerne, der skal til, og vi i samarbejde kan finde det frem.

Som terapeut er nogle af nøgleordene der kan beskrive mig: tydelig, autentisk, omsorgsfuld, seriøs og af og til respektfuldt provokerende 🙂 

Fordelen ved at vælge en veluddannet psykoterapeut er, at du får en professionel støtte og sparringspartner, der har en bred teoretisk viden og høj grad af praktisk erfaring samt egenterapi. Dette hjælper dig til en større forståelse og et mere nuanceret syn på dine temaer og udfordringer.

Jeg modtager løbende supervision og er vedvarende i forskellige efteruddannelsesforløb.

Louise Bohnstedt
Født 1979
Mor til to

Psykoterapeut i Vejle

Terapi kræver mod

Du skal vide, at jeg har den største beundring for dit mod til at tage beslutningen om at gå i terapi. Jeg beundrer dit valg om at tage dig selv seriøst og ved, at du her påbegynder en rejse som ingen af os helt ved hvor fører hen. 

Jeg tager skridtene med dig ind i indsigtens, forståelsens, smertens, glædens, nysgerrighedens og udviklingens univers. Og jeg er med dig så længe du ønsker det.

Jeg prioriterer den personlige kontakt

-Derfor vil jeg altid gerne tale med mine klienter inden et opstartsforløb. Det er derfor kun muligt at aftale
tider i forbindelse med en telefonisk samtale. Jeg vil gerne høre lidt om dig og jeg vil også gerne have, at
du har hørt min stemme og fået en fornemmelse af mig, inden du bestiller et forløb hos mig. 

Jeg tager min terapi og mit samarbejde med dig meget seriøst og forventer det samme af dig. Jeg vil gerne
være sikker på, at du ved, at det at gå i terapi kræver både ansvar og indsats fra dig. 
Ønsker du at starte hos mig er det derfor kun muligt at starte med at købe en pakke med tre sessioner. Efterfølgende kan vi aftale en tid ad gangen, alt efter behov.

Du kan udfylde formularen her til højre, og så ringer jeg dig op. 

Eller du kan ringe til mig med det samme på 24 44 05 70. 

Du er velkommen.

Kontakt mig her