Læs venligst nedenstående inden du kontakter mig


Jeg prioriterer den personlige kontakt

-Derfor vil jeg altid gerne tale med mine klienter inden et opstartsforløb. Det er derfor kun muligt at aftale tider i forbindelse med en telefonisk samtale. Sender du mig en mail vil jeg efterfølgende ringe dig op. Jeg vil gerne høre lidt om dig og jeg vil også gerne have, at du har hørt min stemme og fået en fornemmelse af mig, inden du bestiller et forløb hos mig.

Er jeg den rette terapeut for dig?

Når vi har første session sammen skal du se dette som en indledende session hvor:

 • Vi skal bruge tid på at lære hinanden at kende så du kan mærke efter, om jeg er den rette terapeut for dig og jeg kan vurdere, om jeg har de nødvendige kompetencer til at hjælpe dig
 • Jeg fortæller dig lidt om hvordan jeg arbejder og hvorfor. Således ved du hvad du kan forvente, hvis du påbegynder et forløb hos mig.
 • Du har mulighed for, at stille spørgsmål til mig.
 • Vi vil tale om din motivation og din mulighed for at engagere dig i et terapeutisk forløb herunder dine forventninger til varighed og resultater.

Dette er vigtigt af hensyn til en gensidig forventningsafstemning, så vi begge ved, hvilken aftale vi laver.

Det vigtigste er, at du mærker godt efter, om du synes kemien er i orden, og at du føler dig tryg og godt tilpas i mit selskab. 

Det er vigtigt at pointere, at den første session ikke er en decideret terapisession, men mere en afklarende samtale som skal danne grundlag for vores efterfølgende samarbejde.

Hvad ønsker du at få ud af forløbet?

Vi tager os god til at komme ind til kernen af det, som har fået dig til at tage kontakt til mig. Inden vi ses kan du evt tænke over hvad du ønsker for dig selv, hvad der har holdt dig tilbage, hvilket liv du gerne vil leve og hvad du gerne vil opnå. Du kan også gøre dig overvejelser omkring hvad det er for indre følelsesmæssige udfordringer du gerne vil have min hjælp til.

Forventningsafstemningen kan endvidere indbefatte, at jeg vil invitere dig til at fortælle lidt om dig selv og din baggrund – herunder om du tidligere har været i terapi, og hvad dine erfaringer har været hermed.

Psykoterapi er en proces

Når vi snakker terapi og personlig udvikling er det vigtigt at pointere, at det at forandre sig, sine mønstre og hele sine traumer, tager tid.

Alt efter hvad du ønsker dig af terapien, så skal du regne med at komme hver 14. dag i den første tid.

Mange spørger om, hvor lang tid, man skal gå i terapi. Det er svært at svare generelt på, men regn med et sted mellem 5 og 15 sessioner hvis der er tale om et psykoterapeutisk forløb og 2 – 5 sessioner hvis der er tale om forløb med hypnoseterapi.

Tider i kalenderen

Og endeligt, hvis vi vælger at indlede et samarbejde, skal vi have lagt nogle sessioner ind i kalenderen.

Derfor vil jeg bede dig om at tage din kalender med.


 

Priser:

 • Psykoterapi, 1 time: 900,- kr.  

 • Psykoterapi, 1,5 time, 1.300,-

  Rabat: bestil 5 sessioner med psykoterapi og spar kr. 500,- (beløbet betales ifm 1. session og refunderes ikke ved evt. afbrydelse af forløb)

 • Hypnoseterapi pr. session: 1.500, 

  Betaling foregår ifm. sessionen via mobilepay eller kontant

 • Undervisning: 9.000,- pr. dag. (8 timer)


 

Betalings – og afbudsbetingelser:

 • OBS: Kun kontant betaling eller betaling via mobilepay – Jeg tager desværre ikke imod Dankort ej heller bankoverførsel. Betaling foregår altid i forbindelse med sessionen.

 • OBS: HUSK! Jeg afsætter tiden til dig, så hvis du udebliver uden afbud eller melder afbud samme dag, vil du blive faktureret for sessionens fulde pris. Dette gælder også ved sygdom. Afbud er selvfølgelig velkomne, men meld mig det venligst i god tid og senest 48 timer før din aftalte session. Ved afbud senere end 48 timer faktureres 50% af sessionens beløb.

Du kan udfylde formularen her til højre, og så ringer jeg dig op. 

Eller du kan ringe til mig med det samme på 24 44 05 70.

Regler for vores håndtering af personhenførbar data

Du er velkommen.
På snarligt gensyn 🙂

Brug ovenstående kontakt-formular eller kontakt mig direkte:

Telefon: 24440570

 

Kontakt mig her