Klientudtalelser

Tone Linde Jørgensen, Horsens

KÆRESTE LOUISE

Tusinde tak for din respons, jeg vil aldrig kunne takke dig nok, aldrig kunne give dig den verbale reklame til venner og kollegaer du fortjener. Du har hjulpet mig meget mere end jeg kan beskrive. Din besked varmer meget og bringer også tårer frem, men glædelige tårer. Tak for alt :)…

De varmeste knus og lykkelige tanker til dig, familien og dit job :).

Tone Linde Jørgensen, Horsens


Brian Stjernholm, Vejle

(Uddrag)

I forlængelse af min søns succesfulde behandling hos Louise  tog jeg mig langt om længe sammen til også at prøve mine egne udfordringer af..

Jeg har siden jeg var barn i bestemte situationer døjet med meget lille tålmodighed og med det man populært kalder “meget kort lunte”.

I det seneste års tid inden jeg første gang besøgte Louise, er denne mangel på tålmodighed og det iltre temperament gået hårdt ud over familielivet, fordi det specielt var i forhold til mine børn at det kom i spil.

Mønstret blev så yderligere optrappet af, at når jeg råbte, så råbte børnene tilbage, og i stedet for en dialog om hvordan vi kan løse vores uoverensstemmelser, så blev det næsten dagligt til “hvem-kan-råbe-højest-og-smække-hårdest-med-døren”-konkurrencer.

Ud over forholdet til mine børn gik det også ud over forholdet til min hustru, som havde meget svært ved at acceptere mine udbrud.

Som nævnt var det en succesfuld behandling af vores søns angst, der gjorde at jeg valgte at få hjælp hos Louise.

Allerede i den 1. uge efter behandlingen var der mærkbar forskel på min adfærd.
Det er meget svært at forklare hvad der var anderledes, for det var ikke sådan at jeg kunne stille mig op og sige, at jeg havde fået en åbenbaring g nu var et bedre menneske. Det var ikke sådan at jeg følte mig anderledes. Når der opstod en situation som tidligere havde skabt “råbe-konkurrencen”, så agerede jeg bare anderledes, stort set uden at tænke over det.

På de 14 dage efter 1. behandling har mit temperament “kun” kogt over 2 gange. For tålmodige og rolige mennesker lyder det måske ikke som en succes, men for mig er det KÆMPESTORT. Jeg har fået meget mere ro og overskud. Jeg har fået meget mere god kommunikation med hele min familie, og jeg kan mærke på børnene, at de har lyst til at tale med mig, og ikke er bange for om de nu får sagt noget der “tænder mig af”.

Louise har været en stor gevinst for mig, og dermed også for min familie, som helt sikkert nyder at have en mere rolig far.


Michelle, Henrik og Sanni Bonnichsen

Kære Louise,

Men hermed en opfølgning på dit store bidrag til, at vores skønne datter igen fungerer i en hverdag.

Efter 4 behandlinger hos dig, har Michelle igen fået gnisten tilbage i hverdagen, vi ser igen vores pige som trives i et miljø med flere mennesker, dog stadig noget at arbejde med her. Hun bryder sig ikke om de ekstreme forsamlinger.

Michelle har fået sagt fra overfor os som forældre,  hvor vi end har fejle. For en mdr. Siden tog hun en stor beslutning om, at hun ikke længere skulle have et fritidsjob, dette gjorde vi dog i fællesskab med hende, da vi synes det var den eneste rigtige beslutning, for at hun igen fandt ro’ en til hendes skole og naturligvis det sociale liv.

Dette har givet os det sidste til en pige der igen trives, spiser og nyder at være social og helst midtpunkt.

Herfra skal lyde en kæmpe tak til dig, som har været medvirkende til, at dette kunne lykkes.

De kærligste hilsner fra

Michelle, Henrik og Sanni Bonnichsen


Mavie Hanne Sørensen, Agedrup

Kære Louise

3 måneder er ved at være gået og jeg vil give dig en feedback på hvordan jeg har haft det.

ALT er ændret.

Jeg har sluttet fred med fortiden.

Jeg siger fra med nutiden

Jeg har tilgivet mig selv

og ikke mindst…..jeg har tabt 6 kg….og formodentlig mere fedt end vægten viser da tabte cm om bagdeler er  7 cm og 20 cm under brystet.

Jeg har ikke rørt sukker i 3 mdr og dvs at jeg ikke har haft en eneste overspisning. Når jeg køber lækkert er det sukkerfrie produkter fra ISIS og det passer mig glimrende, at jeg kan holde det i normale mængder.

Jeg er fantastisk lettet og BEFRIET for denne tvang.

Min konklusion er : sukker giver afhængighed nøjagtigt som alkohol, hvis man er disponeret for det.

Så min plan er at fortsætte uden kager og alt det andet som gav overspisning

Tusind tak for god og yderst professionel behandling. Jeg har følt mig velkommen fra første øjeblik.

Bedste hilsener fra

Mavie Hanne Sørensen, Agedrup


Louise L. Rasmussen

Endelig fandt jeg MIN terapeut.

Og det blev Louise Bohnstedt fra Vejle. Og jeg har prøvet mange. Psykologer, alternative mennesker og diverse. Men først i mødet med Louise følte jeg at jeg havde chancen for at blive hel igen. Her mødte jeg et menneske som jeg kunne mærke og som kunne træde ud over den “kolde, kliniske praksis” som jeg syntes at være blevet mødt med hos feks psykologerne.

Louise har en terapeutisk viden, som hun formår at formidle på en så enkel måde. Det virker så naturligt og mange gange har jeg tænkt, at det netop var her brikkerne faldt på plads. Det virker så logisk. Så ligetil. Så kærligt og oprigtigt når det kommer ud af hendes mund.

I love it.

Tak

/Louise

 

Kontakt mig her